Header

Vill bara informera om att det egentligen skulle vara en annan header som bild längst uppe på sidan. Men den headern jag ville ha fungerade inte så det fick bli en tillfällig bild (samma som på min andra blogg) bara så att folk ser att bloggen finns. För innan när man har kommit in på sidan så har bilden varit borta och sidan helt vit men man har kunnat bläddra ner och så har texten kommit. Men det är kanske någon som har missat detta och därför har jag lagt in denna tillfälliga bild.


Snart...

Snart kommer jag lägga ut bilder på tavlorna som kommer vara med på utställningen den 28 augusti. Alltså blir det en liten förhandsvisning här på bloggen. 

Uppenbarelse

Två saker har jag kommit på:

1: jag har inte skrivit ut måtten på tavlorna som jag lagt ut på bloggen. Men det kanske är ointressant såvida dem inte är till salu.
2: jag kommer dessvärre nog inte måla fler småtavlor. Har precis gjort en som är ca 30*40 cm. Jag blev ganska nöjd men jag tycker att det är mindre inspirerande att måla små konstverk. Jag gillar att kladda, måla stora drag, skrapa, dra och skvätta vilket det inte finns utrymme för på de små dukarna. Dock kommer det att finnas några konstverk som är små på utställningen för de som gillar lite mindre. Less is more, tycker somliga.


No name



Jag har inte namngivit denna tavla. Tavlan är gjord i akryl men med en annan stil än vad jag jobbat med tidigare. Jag ville se om det funkade att måla mindre abstrakta grejer. Denna tavla tillhör numera min far.

Good or bad

Såld på Lilla Montmartre- 09


This production

Pris 300:-

Denna tavla är tillsalu, kommer finnas med på utställningen den 28/8 på Österportstorg i Ystad.


Make it or break it


Såld på Lilla Montmartre- 09

Lite mindre färgglad och med färre fält av färg. Lite av en enklare tavla.

Forgive & Forget


Present till en vän på hennes födelsedag


En av mina favoriter. Försöker ofta få fram känslan som jag hade när jag målade denna tavla.


Ansikte


Såldes på Lilla Montmartre- 09

En av mina första tavlor jag målat. Jag blev inspirerad av ett linne med liknande tryck, så jag valde att tolka bilden på mitt vis. Här är resultatet, ett lite mörkare konstverk.

Feeling in your body


Såldes på Lilla Montmartre- 09

Feeling in your body var den första tavlan jag gjorde i denna stil. Hur tanken uppstod att skapa med denna stil minns jag inte men jag var uppenbarligen inspirerad av något. Det kom till att bli en följd med många andra alster i samma stil.

Något är fuffens

Bloggen klöddar. Om inte allt syns på bloggen eller om det är svårt att komma in på den så ska jag försöka fixa det, eller i alla fall ta reda på problemet

RSS 2.0